Festivaluri, Filme

„Câinele de vânătoare“ deschide „Săptămâna filmului din vestul Chinei“

„Câinele de vânătoare“ este povestea unei prietenii dintre un patruped şi stăpânul lui.

Inspirat din fapte reale, filmul este regizat de Jianhua Liu şi îi are în distribuție pe Hong Huang, Xiangjing Liu, Tao Sun. Acţiunea are loc în nord-vestul Chinei, în pădurea Tianshan, unde pădurarii folosesc Ciobăneştii germani pentru a preveni braconajul şi furtul de lemne. În viaţa pădurarului Lao Zhu, intră la un moment dat, un câine mai puţin experimentat, leneş, dar simpatic. Îl adoptă şi îi spune Rambo. Pas cu pas, îl antrenează şi în scurt timp Rambo va deveni un paznic de nădejde şi un prieten adevărat.

Premiera filmului „The Blood Hound“/ „Câinele de vânătoare“ are loc joi, 12 aprilie, la Cinema Eforie din București, cu ocazia deschiderii „Săptămânii filmului din vestul Chinei“, eveniment care durează 4 zile, de pe 12 aprilie până pe 15 aprilie inclusiv. La proiecție, vor fi prezenți regizorul Jianhua Liu și actrița Zhao Tingting. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. La Gala de deschidere se va semna și un Acord de Parteneriat Strategic cu Festivalul Internațional de Film Transilvania, moment la care va fi prezent și Tudor Giurgiu, directorul TIFF, alături de o importantă delegație chineză.

„Săptămâna filmului din vestul Chinei“ continuă în weekend la Cinemateca Union. Bucureștenii vor mai putea vedea „Crested Ibis“/ „Pasărea Ibis Roșu“ (r. Liang Qiao), „Song of the Phoenix“/ „Cântecul Phoenix“(r.  Tianming Wu), „Born in China“/ „Suntem născuți în China“ (r. Lu Chuan) și „Kung Fu Yoga“ (r. Stanley Tong). Prețul biletului pentru un film este 5 lei.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *