Filme, Noutăți

Tom Hardy este Al Capone, în „Fonzo“, un film regizat de Josh Trank

Filmul „Fonzo“ spune povestea celebrului gangster Al Capone, la 10 ani după ce iese din închisoare, când suferă de demenţă şi începe să fie bântuit de trecutul violent.

Tom Hardy a confirmat că va juca rolul lui Al Capone în noul film al lui Josh Trank („Fantastic Four“). Actorul s-a alăturat proiectului încă din 2016, anul în care regizorul a anunţat lungmetrajul. Hardy le-a dat de veste fanilor printr-un mesaj postat pe Instagram, alăturat unei fotografii. „Time for Al Cap“, a scris el.

Time for Al Cap

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Filmul va intra în faza de producţie luna viitoare, în New Orleans. Pentru moment, nu s-a confirmat data premierei. Cel mai sigur, „Fonzo“ va intra în cinematografe anul viitor.

Al Capone a fost liderul reţelei „Chicago Outfit“, care includea afaceri cu jocuri de noroc ilegale, prostituţie, taxe de protecţie, producerea şi vânzarea ilegală de băuturi alcoolice în perioada prohibiţiei. În 1932 a fost condamnat şi închis, sub acuzaţia de evaziune fiscală.

Încă din primii ani de detenţie, a fost diagnosticat cu sifilis, boală care i-a afectat grav sistemul nervos. Filmul „Fonzo“ redă ultima parte a vieţii lui, mai exact ultimul an, când din gansterul feroce care a terorizat oraşul Chicago nu a mai rămas decât o umbră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *