Noutăți, Seriale

Serialul „Carter“ se vede pe TV începând cu 10 aprilie

După un incident public, un actor părăseşte Hollywoodul şi se întoarce în oraşul natal, unde face echipă cu prietenii din poliţie pentru a rezolva o serie de crime.

Jerry O’Connell joacă rolul lui Harley Carter, actor şi prezentatorul unui show cu detectivi, de mare succes la Hollywood. În urma unei discuţii aprinse cu prietenul cel mai bun, dispută care are loc în faţa camerelor de filmare, Carter devine imediat ţinta paparazzilor. Copleşit de această presiune, prezentatorul ia o pauză şi se întoarce în oraşul natal.

Aici, va relua legătura cu priteteni vechi din copilărie – Sam (Sydney Poitier), detectiv la poliția locală, și Dave (Kristian Bruun), proprietarul unei cafenele pe roți și veteran. Traiul liniştit, lipsit de imprevizibil şi complet diferit faţă de cel de la Hollywood, începe să îl obosească pe Carter, astfel că se va folosi de talentul său actoricesc și experiența din show-ul TV pentru a deveni un detectiv adevărat.

Serialul „Carter“
Serialul „Carter“

Serialul „Carter“ este o producție originală Sony Pictures Television şi a fost filmat în Ontario (Canada), în vare lui 2017. Are premiera marţi, 10 aprilie, pe AXN, de la orele 22:00. Conţine 10 episoade şi va fi difuzat în Europa Centrală şi de Est, la aceeaşi televiziune.

Regie şi scenariu: Garry Campbell
Distribuţie: Jerry O’Connell, Sydney Poitier, Kristian Bruun, John Bourgeois, Joanne Boland, Matt Baram
Producători executivi: John Tinker (Chicago Hope), Teza Lawrence, Michael Souther, Jerry O’Connell

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *