Noutăți, Seriale

„Monk“, un nou serial pe TV: când şi pe ce post îl poţi vedea

După ce trece printr-o întâmplare devastatoare, fiecare zi din viaţa detectivului Monk este o nouă spaimă.

Adrian Monk (Tony Shalhoub) şi-a câştigat notorietatea, la Departamentul de poliţie din San Francisco, pentru modurile neconvenţionale prin care rezolva cele mai dificile cazuri. Un singur caz pare însă de nerezolvat: după ce partenera lui de viaţă, Trudy, este omorâtă, crima rămâne fără soluţii.

Monk este afectat de situaţia în sine şi începe să aibă un comportament obsesiv-compulsiv. Consecinţele asupra psihicului său sunt dramatice: dezvoltă diverse temeri, de la frica de microbi şi înălţimi, până la spaima de aglomerări urbane sau chiar de… lapte.

Adrian Monk (Tony Shalhoub)
Adrian Monk (Tony Shalhoub)

Noul comportament nu rămâne nici el fără consecinţe: Monk îşi pierde jobul. Cu toate astea, mai are o şansă şi rămâne pe post de consultant al poliţiei. Ajutorul asistentei personale, Sharona Fleming (Bitty Schram), este nepreţuit: știe cum să-l mobilizeze pe „detectivul defect“, cu scopul de a-l ajuta să finalizeze investigaţiile, dar mai ales pentru a-l  convinge pe Căpitanul Stottlemeyer (Ted Levine) că Monk merită să se întoarcă pe fosta poziţie.

Protagonistul este interpretat de actorul Tony Shalhoub, cunoscut din „Big Night“, „Wings“, „Men in Black“ şi „Cars“, iar serialul are premiera la DIVA, luni, 12 martie, de la orele 18.00. De luni până vineri va fi difuzat câte un episod, de la aceeași oră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *