Filme, Noutăți

„Gringo: Amator în misiune“, o nouă comedie, în curând, pe marile ecrane

Joel Edgerton („Red Sparrow“) revine pe marile ecrane în „Gringo: Amator în misiune“, o comedie neagră, cu acţiune accelerată şi intrigă dramatică, regizată de Nash Edgerton.

Acţiunea din „Gringo: Amator în misiune“ are loc în Mexic, unde Harold Soyinka (David Oyelowo), un afacerist de mâna a doua, ajunge la mila trădătorilor lui colegi de corporație, a unui traficant de droguri local și a unui mercenar cu acute procese de conștiință.

Harold are nevoie de mult noroc pentru a face faţă unei situaţii pe care a scăpat-o de sub control şi care devine din ce în ce mai periculoasă. Însă toate acţiunile lui au în comun o întrebare: chiar nu mai e în toate minţile sau este victima unei strategii inteligente?

În afară de Joel Edgerton, din distribuţie mai fac parte, printre alţii, David Oyelowo, Charlize Theron, Thandie Newton, Sharlto Copley, Amanda Seyfried şi Harry Treadaway. O altă noutate pe care o aduce filmul este numele lui Paris Jackson în distribuţie, marcând astfel debutul ei în cinema.

„Gringo: Amator în misiune“ este al doilea lungmetraj al lui Nash Edgerton, după „The Square“ (2008), regizorul fiind cunoscut în special pentru scurtmetraje. Scenariul este semnat de Anthony Tambakis şi Matthew Stone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *