Sezonul 2 al serialului „Westworld“ are premiera pe 23 aprilie

Serialul dramă „Westworld“ vine cu un nou sezon în exclusivitate pe HBO și HBO GO, pe 23 aprilie. 

Sezonul doi conține zece episoade, la fel ca sezonul întâi, și continuă odiseea sumbră despre apariția inteligenței artificiale și despre evoluția păcatului. Printre actorii care au confirmat că vor reveni, se numără și Ed Harris, care a confirmat la BBC Radio 4 reapariția lui, fără a oferi prea multe detalii despre rol.

Katja Herbers, Gustaf Skarsgård, Fares Fares și Betty Gabriel sunt numele noi din distribuție. Îi vor interpreta pe Grace, Karl Strand, Antoine Costa și Maling. Distribuția primului sezon i-a inclus pe Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, James Marsden, Tessa Thompson, Sidse Babett Knudsen, Jimmi Simpson, Rodrigo, Shannon Woodward, Ingrid Bolsø Berdal, Ben Barnes, Simon Quarterman, Angela Sarafyan, Luke Hemsworth, Clifton Collins, Jr., Talulah Riley și Louis Herthum.

Serialul „Westworld“ a avut premiera în 2016 și a devenit în scurt timp un serial de succes. Primul sezon poate fi urmărit pe HBO GO. Jonathan Nolan, scenarist, regizor și producător, a descris serialul drept „următorul capitol din istoria umanității, când vom înceta să mai fim protagoniști“. „Westworld“ a fost nominalizat de 22 de ori la premiile Emmy, fiind un record în rândul serialelor-dramă. Este creat de Jonathan Nolan și Lisa Joy, care sunt și producători executivi alături de J.J. Abrams, Athena Wickham, Roberto Patino, Richard Lewis și Ben Stephenson.