Filme, Noutăți

„Frăția hoților“, cu Gerard Butler în rol principal, intră în cinematografe pe 19 ianuarie

Când justiția intră în jocul infamiei, lucrurile scapă de sub control. În filmul „Frăția hoților“, acesta ar fi singurul mod prin care o bandă de jefuitori ar putea fi demascată.

„Frăția hoților“ marchează debutul regizoral al lui Christian Gudegast. Cunoscut ca scenarist al filmelor „A Man Apart“ și „London Has Fallen“, Gudegast își încearcă mâna de regizor cu o poveste care are ca subiect un jaf cum nu s-a mai auzit, și anume scoaterea din circulație a sumei de 120 de milioane de dolari chiar de sub nasul celui mai performant departament al poliției din Los Angeles.

Christian Gudegast semnează, de asemenea, mare parte din scenariu. A colaborat la scrierea lui cu Paul Scheuring, cu care a făcut echipă și la „A Man Apart“, tot pe partea de text.  Cele mai cunoscut titluri legate de numele lui Scheuring sunt „The Experiment“ (2010) și „Prison Break“ (2005).

„Frăția hoților“ îl are în rol principal pe Gerard Butler, Nick Flanagan în film, un polițist dur și determinat care luptă cu o bandă de jefuitori, condusă de Merrimen (Pablo Schreiber) și Levi Enson (50 Cent). 120 de milioane de dolari în numerar ies zilnic din circulație, după care sunt trimiși la Rezerva Federală pentru a fi distruși. Scopul jefuitorilor este de a „arde“ etapa din urmă și de a pune mâna pe bani. Odată intrate în scenă, forţele de ordine sunt nevoie să renunţe la procedurile legale şi să intre în jocul hoţilor pentru a le demasca planurile.

Filmul „Frăția hoților“ intră în cinematografe vineri, 19 ianuarie.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Fișa tehnică a filmului:
Titlul original: „Den of Thieves“
Titlul în limba română: „Frăţia Hoţilor“
Gen: Action/ Crime
Regia: Christian Gudegast
Scenariul: Christian Gudegast, Paul Scheuring
Producători: Gerard Butler, Mark Canton, Christian Gudegast
Distribuţia: Gerard Butler, Pablo Schreiber, Sonya Balmores, 50 Cent, Brian Van Holt, Cooper Andrews, Dawn Olivieri, Eric Braeden, Evan Jones, Jermaine Rivers, Jordan Bridges, Lewis Tan, Maurice Compte, O’Shea Jackson Jr., Oleg Taktarov, Timothy Douglas Perez
Casa de producţie: G-Base, Relativity Media
Limba: Engleză
Distribuitor în România: Vertical Entertainment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *