Noutăți, Seriale

Ce noutăți ne aduce sezonul 3 al serialului „Camera de gardă“

Echipa de la Chicago Med se confruntă mai mult ca niciodată cu tensiuni care îi pun în situații provocatoare.

Serialul „Camera de gardă“ („Chicago Med“) urmăreşte agitația zilnică din cel mai nou spital din Chicago, în care se împletesc vieţile curajoşilor medici, asistente şi angajaţi care salvează vieţi.

În noile episoade din sezonul trei al serialului „Camera de gardă“, doctorii trec prin momente dramatice, cauzate fie de conflicte exterioare, fie interioare. La finalul sezonului 2, Dr. Charles a fost împuşcat, seria a treia începând imediat după atac și continuând rapid trei luni mai târziu.

Sezonul trei al serialului  „Camera de gardă“ are premiera duminică, 4 februarie, pe Diva, cu două episoade consecutive, de la orele 20:00. Mai jos, sinopsis-urile fiecărui episod:

„Speak Your Truth“: cazul doctorului Charles este adus în fața justiției, iar la spital tensiunea crește în rândul medicilor și al asistentelor

Atacatorul doctorului Charles (Oliver Platt) trebuie pedepsit în cele mai inimaginabile moduri, conform părerilor medicilor de la Chicago Med. Dr. Halstead (Nick Gehlfuss) şi Dr. Manning (Torrey DeVitto) sunt puși în situația de a-și examina propriile probleme emoționale, Dr. Rhodes (Colin Donnell) consideră că afecțiunea lui Robin nu este complet rezolvată și, în paralel, este provocat de Dr. Becker (Norma Kuhling). Maggie (Marlyne Barrett) apără un pacient, în timp ce Dr. Choi (Brain Tee) şi April (Yaya DaCosta) încearcă să-şi gestioneze noua relaţie profesională.

„Nothing to Fear“: Natalie are o pacientă cu o sarcină dificilă, iar Dr. Choi și Aprila caută să găsească un echilibru la locul de muncă

Dr. Manning este forțat să apeleze la măsuri extreme în cazul unei gravide cu complicații în evoluția sarcinii. April este pusă într-un context stânjenitor când Dr. Choi profită de relaţia lor personală pentru a convinge un pacient să accepte o operaţie riscantă. Dr. Rhodes  face o greșeală impardonabilă, iar Dr. Charles (Oliver Platt) şi Dr. Reese (Rachel DiPillo) se ceartă din cauza pacienților pe care îi tratează.

„Trust Your Gut“: Goodwin este obligată să facă o serie de schimbări la fața locului, date fiind deciziile consiliului de administrație al spitalului

Goodwin (S. Epatha Merkerson) este forțată să implementeze reguli noi, cu consecințe neașteptate asupra medicilor. Dr. Rhodes şi Ava (Norma Kuhling) nu încetează să arate unul altuia care e mai bun profesional, iar Dr. Charles  şi Dr. Reese au parte de o surpriză când tratează un pacient cu o teorie ciudată despre boala de care suferă. Dr. Manning şi Dr. Choi au o dilemă în privința diagnosticului unei fete și apelează la surse dubioase pentru a găsi soluții.

„Naughty or Nice“: Charles ajunge în punctul de a-și risca viața cu scopul de a salva un pacient

Dr. Charles descoperă un detaliu cutremurător despre bărbatul care l-a împuşcat. Dr. Rhodes şi Dr. Bekker se împacă în timpul unei operaţii complicate, Will (Nick Gehlfuss) şi Natalie se confruntă cu probleme de natură etică atunci când un soţ infidel refuză să-i spună soţiei sale despre rezultatele testului său Zika. April  şi Noah (Roland Buck III) își dau seama că nu le e mereu uşor să lucreze împreună, iar Goodwin continuă conflictul cu membrii consiliului de administraţie al spitalului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *