Noutăți, Seriale

Sezonul doi al serialului „Animal Kingdom“/ „Împărăţia fiarelor“ are premiera pe 1 ianuarie

Începând cu 1 ianuarie, pe TNT, putem vedea sezonul doi al serialului „Animal Kingdom“/ „Împărăţia fiarelor“.

Lansat în 2016, serialul „Animal Kingdom“/ „Împărăţia fiarelor“ are la bază filmul australian cu acelaşi titlu (2010), regizat şi cu un scenariu scris de David Michôd. „Împărăţia fiarelor“ este o metaforă pentru lumea interlopă din Melbourne, unde relaţiile tensionate dintre infractori şi poliţişti pun în mişcare acţiunea de pe străzile oraşului.

Filmul are ca sursă de inspiraţie crimele din anii ’80, din Melbourne, şi clanul de criminali Pettingill. David Michôd şi-a dorit să creeze o dramă impresionantă, întunecată şi agresivă, cu o poveste care degenerează rapid de la dependenţa de droguri la acte de răzbunare terifiante. Quentin Tarantino a pus, în 2010, „Împărăţia fiarelor“ pe locul trei în topul preferinţelor personale, după „Toy Story 3“ (2010) şi „The Social Network“ (2010).

Lungmetrajul lui David Michôd a fost dezvoltat pentru televiziune de Jonathan Lisco, de asemenea, producător executiv împreună cu John Wells („Southland“, „ER- Spitalul de Urgență“, „The West Wing“, „Shameless“), Christopher Chulack („ER“, „Shameless“, „Southland“), Etan Frankel („Shameless“, „Southland“), David Michôd și Liz Watts („Animal Kingdom“).

Al doilea sezon al serialului „Împărăția fiarelor“/ „Animal Kingdom“ are 13 episoade de câte o oră şi poate fi văzut începând cu 1 ianuarie, de la ora 22.00, pe postul de televiziune TNT. Serialul urmărește povestea unei familii din California de Sud. După ce îi moare mama din cauza unei supradoze de droguri, Joshua Cody se mută în casa bunicii, alături de cei trei unchi ai lui – Andrew, Craig și Darren. Pentru că sunt implicaţi într-o serie de ilegalități, introvertitul Joshua se trezește inclus fără voie în lumea interlopă. Curând, va fi prins între clanul Cody și poliție și va trebui să decidă dacă rămâne loial familiei sau dacă va coopera cu poliția.

Din distribuție fac parte Ellen Barkin, nominalizată de două ori la Globurile de Aur, premiată cu Emmy și cunoscută din filme ca „Sea of Love“, „This Boy’s Life“ și „Oceans 13“, Scott Speedman („The Strangers“, „The Vow“), Shawn Hatosy („Southland“, „Reckless“), Ben Robson („Vikings“, „Dracula: The Dark Prince“), Jake Weary („Pretty Little Liars“, „It Follows“) și Finn Cole („Peaky Blinders“, „An Inspector Calls“).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *