Noutăți, Seriale

Primul episod din serialul „Umbre“ 2 anunţă un nou sezon palpitant

Al doilea sezon al serialului „Umbre“, o producţie originală HBO, are premiera azi, 12 noiembrie, de la orele 22.00.

Sezonul doi va putea fi văzut timp de 6 săptămâni, în fiecare duminică şi online, pe HBO GO. Scenariul este scris integral de Bogdan Mirică, regia este semnată, pentru episoadele 1, 4, 5, 6 tot de Bogdan Mirică, iar pentru episoadele 2 şi 3 de Igor Cobileanski.

Fiecare din cele şase episoade durează în jur de o oră (mai lungi decât în primul sezon), astfel că fanii serialului „Umbre“ vor petrece mai mult timp cu personajele lor favorite. Tot spre bucuria fanilor, vor apărea şi personaje noi.

Primul episod din serialul „Umbre“ 2 anunţă un nou sezon palpitant. La Clubul Snagov, are loc nunta Magdei şi a lui Teddy. În paralel, într-o parcare, un şofer de tir şi un bărbat misterios sunt protagoniştii unei întâmplări neaşteptate. După nuntă, Magda şi Teddy pleacă în luna de miere cu o maşină primită cadou, călătorie care va avea urmări neprevăzute.

Atmosfera de la Snagov nu explodează de bună dispoziţie, este atmosfera tipică unui sfârşit de nuntă românească: invitaţii sunt deja plictisiţi şi aşteaptă să plece acasă. Dintre toţi, singurul activ pare să fie Relu (Șerban Pavlu), deşi nu rupe ringul de dans şi nici la închinat pahare nu se grăbeşte. Relu este, de altfel, şi printre puţinii lucizi dintre nuntaşi. Prin ochii lui ajungem să interacţionăm cu celelalte personaje.

Nunta Magdei şi a lui Teddy, ca început de sezon doi al serialului „Umbre“, nu e doar un motiv de reacomodare cu Relu, Căpitanu’ (Doru Ana), Gina (Maria Obretin), Nea Geamănu (Mihai Gruia Sandu), Teddy (Gabriel Huian), Magda (Mădălina Craiu). Relu este văzut din ce în ce mai strâns în legătură cu Căpitanu, „uniunea“ dintre copiii lor a sudat şi relaţia dintre ei, iar pentru mulţi invitaţi evenimentul este o oportunitate de a intra în graţiile lui Relu.

Dar, cu cât devii mai puternic, cu atât şi forţa duşmanilor creşte şi lucruri din alte planuri, personale sau profesionale, încep să se clatine. Una câte una, tot în episodul întâi din sezonul doi al serialului „Umbre“, sunt introduse scene care dinamizează până la imprevizibil acţiunea. Important este să vedem cum vor transforma ele personajul principal, dacă îl vor transforma, cât şi cum îşi va păstra luciditatea.

„Umbre“ II va putea fi urmărit în țările din Europa în care HBO operează: România, Moldova, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Croația, Republica Cehă, Muntenegru, Macedonia, Serbia, Slovenia, Slovacia, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, dar și Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda și Spania. Primul sezon este disponibil integral pe HBO GO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *