Noutăți, Seriale

Serialul „Dr. Foster“ vine cu un nou sezon în noiembrie

Serialul dramatic britanic „Dr. Foster“ revine cu un nou sezon. Al doilea sezon are premiera joi, 2 noiembrie, de la orele 21.00, pe Diva.

Ce s-a întâmplat în sezonul 1 al serialului „Dr. Foster“

Soţii Foster au o căsnicie fericită şi un copil. Gemma este medic şi directorul propriei clinici, Simon, dezvoltator imobiliar. Când l-a cunoscut pe Simon (Bertie Carvel), în Londra, cu 14 ani în urmă, Gemma (Suranne Jones) a renunţat la viaţa citadină pentru a se stabili în orăşelul natal al lui Simon, Parminster.

În Parminster, a devenit rapid o figură respectată, ca medic generalist şi mamă a lui Tom (Tom Taylor). Dar în clipa  în care își dă seama că este trădată în dragoste, este forţată să analizeze cât de idilică este cu adevărat viaţa ei şi dacă oraşul în care locuieşte chiar înseamnă „acasă“ pentru ea. Trecutul şi prezentul lui Simon nu sunt ceea ce par.

Ce se întâmplă în sezonul e al serialului „Dr. Foster“

Episodul 1: Au trecut doi ani de la plecarea soțului dr. Gemma Foster, traumele nu s-au vindecat complet și, în acest context, cel care i-a comlicat viața se întoarce și i-o destabilizează din nou.

Episodul 2: După ce se întoarce Simon, Gemma face tot posibilul să îi descopere secretele şi să afle ce se întâmplă de fapt cu Tom.

Episodul 3: Chiar dacă între Gemma și Simon lucrurile sunt destul de tensionate, este convinsă că Tom merită mai multe șanse. Conflictul apare în momentul în care au de „gestionat“ dragostea pentru fiul lor. Este ea un motiv suficient de a trece peste neînțelegeri?

Episodul 4: Simon are din ce în ce mai multă încredere în el și în Kate și simte că se vor putea detașa de umbra lui Gemma. Problema este dacă Kate simte la fel.

Episodul 5: Gemma luptă să își recâștige vechea viață și să treacă peste piedicile puse de cei din jur. Există, însă, riscul să fi mers prea departe…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *