Noutăți, Seriale

Serialul „Absența“, de pe AXN, are premiera pe 25 septembrie

Stana Katic, vedeta din „Castle“, este protagonistă în „Absența“, noul serial AXN. Primul episod poate fi văzut pe 25 septembrie, de la orele 22:00.

Serialul „Absenţa“, un amestec de dramă și suspans, o are în centru pe agenta FBI Emily, interpretată de Stana Katic, găsită la 6 ani de la dispariția ei misterioasă. Deși toți credeau că Emily a murit, este găsită în pădure, la limita supraviețuirii. Nu își amintește nimic din ce s-a întâmplat și, mai mult, după ce revine acasă, află că soțul ei s-a recăsătorit și că unicul lor copil este crescut de o altă femeie.

Actrița s-a declarat încântată de noul ei proiect și, în afară de rolul pe care îl interpretează, s-a implicat și în partea de producție a serialului. A avut un cuvânt de spus în dezvoltarea poveștii și în procesul de editare. Experienţa pe care a dobândit-o în timpul filmărilor pentru serialul „Castle“ a ajutat-o pe Stana Katic să facă față programului prelungit de lucru.

Completează-ți colecția de filme - DVD, Blu-ray, Blu-ray 3D și Blu-ray 4K.

În „Castle“, este surprinsă povestea lui Richard Castle, autor de romane polițiste, aflat în pană de inspirație după ce își omoară protagonistul din ultimul roman, fiind nevoit acum să găsească un nou personaj principal. Când în viața lui intră Kate Beckett (Stana Katic), detectiv, scriitorul vede în ea o soluție pentru căutările lui literare.

Stana Katic a mai declarat că a acceptat rolul din serialul „Absența“, pentru că personajul ei este unul foarte puternic, o supraviețuitoare. „Fanii o vor iubi, o vor urî și vor fi alături de ea în căutarea adevărului“, a completat actrița.

Teaserul de promovare, apărut înainte de publicarea oficială a trailer-ului, a fost turnat şi produs în Budapesta, într-un spaţiu subacvatic, şi ne introduce deja în atmosfera din serial. Ca o curiozitate, pentru dublura actriţei Stana Katic, din spot, echipa a apelat la Aniko Vancsura, campioană mondială la scufundări.

Serialul „Absența“ are premiera pe AXN, pe 25 septembrie, de la orele 22.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *