Filme, Noutăți

Comedia „Hitman’s Bodyguard: Care pe care“ intră de azi în cinematografe

Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson fac echipă în noua comedie „Hitman’s Bodyguard: Care pe care“, regizată de Patrick Hughes („The Expendables 3“).

Comedia „Hitman’s Bodyguard: Care pe care“, apreciată de publicul american, intră şi în cinematografele de la noi azi, 1 septembrie. Din distribuţia rolurilor principale fac parte Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, o asociere neaşteptată, dar care pare să fi sedus spectatorii de peste ocean. 

Alte nume importante din distribuţie sunt Salma Hayek şi Gary Oldman. Alături de Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson, dau viaţă unei poveşti bogată în scene de acţiune şi schimburi de replici amuzante.

Despre colaborarea cu Samuel L. Jackson, Reynolds a spus că în timpul filmărilor au existat multe momente în care „pur şi simplu s-au jucat“, detaliu care a sudat relaţia dintre cele două personaje. A apreciat la partenerul lui capacitatea de a improviza şi chimia care s-a creat între ei, încă de la primele cadre.

În comedia „Hitman’s Bodyguard: Care pe care“, Ryan Reynolds este agent de protecţie şi trebuie să îndeplinească o misiune ingrată: aceea de a-l apăra pe inamicul său nr. 1, un notoriu asasin plătit (Samuel L. Jackson). Deşi au fost rivali toată viaţa, acum sunt nevoiţi să facă echipă. Călătoresc din Anglia la Haga, trec prin urmăriri explozive, evadări cu vaporul şi o confruntare sângeroasă cu un dictator nemilos (Gary Oldman). Rolul Salmei Hayek dinamizează povestea şi declanşează întorsături de situaţii în momente-cheie: este letala soţie a lui Jackson.

Filmul „Hitman’s Bodyguard: Care pe care“ este distribuit la noi de Vertical Entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *