Filme, Noutăți

Bill Skarsgård este Pennywise în filmul „IT“

„IT“, filmul horror regizat de Andy Muschietti, după romanul omonim al lui Stephen King, intră în cinematografe pe 8 septembrie.

Actorul Bill Skarsgård îl va interpreta pe terifiantul Pennywise, pe care îl descrie „un personaj extrem, puţin zis sociopat pentru că nu are nimic uman în el, care nu e nici măcar un clovn“. Bill Skarsgård a intrat în pielea personajului atât de puternic încât, în perioada de producţie a filmului „IT“, a recunoscut că a avut în mod constant coşmaruri.

„IT“, filmul horror regizat de Andy Muschietti, după romanul omonim al lui Stephen King, intră în cinematografe pe 8 septembrie.

Pentru Pennywise, au fost luaţi în considerare mai mulţi actori, printre ei, Johnny Depp, Tilda Swinton, Jim Carrey şi Channing Tatum. Au rămas, în final, ca opţiune, Hugo Weaving (agentul Smith din „Matrix“) şi Bill Skarsgård. Skarsgård a câştigat prin abilitatea de a-i da lui Pennywise o latură copilărioasă mai curând decât înfricoşătoare, spre deosebire de Weaving care înclina spre o interpretare accentuat horror.

Un alt detaliu de culise este că regizorul a ales să-l ţină ascuns pe Bill Skarsgård în timpul filmărilor şi să îl scoată pe scenă în momentele cheie ale acţiunii, pentru ca actorii copii să nu fie obişnuiţi cu prezenţa lui şi pentru ca spaima să aibă un efect autentic.

Filmul „IT“ (2017)

SINOPSIS. Când copiii din oraşul Derry încep să dispară, un grup de micuţi sunt forţaţi să îşi înfrunte cele mai mari frici odată cu întâlnirea sinistrului clovn Pennywise, a cărui istorie de crime şi violenţă este veche de câteva secole.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Filmul „IT“ este distribuit în România de Vertical Entertainment şi are premiera pe 8 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *