Noutăți, Seriale

Serialul „Absentia“ / „Absenţa“, primul teaser de promovare. Detalii din culise

În aşteptarea premierei serialului „Absentia“ / „Absenţa“, echipa din departamentul de creaţie al Sony Pictures Television Networks Europa Centrală a realizat un clip care conţine elementele-cheie din tulburătoarea poveste a lui Emily Bryne.

Emily Bryne, agenta FBI, interpretată de actriţa Stana Katic, a dispărut cu şase ani în urmă în timp ce urmărea un notoriu criminal în serie. După ce este declarată moartă, este găsită în pădure, la limita supravieţuirii. Nu mai ştie nimic din ceea ce s-a întâmplat şi, după ce revine acasă, descoperă că soţul său s-a recăsătorit, iar unicul lor copil, crescut de o altă femeie.

Una peste alta, Emily se trezeşte implicată într-un nou şir de crime. O istorie despre supraviețuire şi o mărturie în imagini a durerii pierderii memoriei și a personalității, serialul „Absentia“ / „Absenţa“ are premiera în toamna aceasta, pe AXN.

Teaserul de promovare apărunt recent a fost turnat şi produs în Budapesta, într-un spaţiu subacvatic, şi ne introduce în atmosfera din serialul thriller „Absentia“ / „Absenţa“. Conceptul îi aparţine lui Peter Mihola, grafica şi designul lui Viktor Szobota şi Soma Sarffi, iar muzica este produsă de Zoltan Takacs/ Barnabas Horvat.

Iată mai multe detalii din culisele realizării spotului:

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

  • filmările au avut loc în timpul nopţii, de la orele 22.00 până la 5 dimineaţa;
  • pentru dublura actriţei Stana Katic, din spotul de mai jos, echipa serialului a apelat la Aniko Vancsura, campioană mondială la scufundări;
  • deşi temperatura apei a fost destul de scăzută, iar umiditatea crescută în spaţiul în care s-a tras spotul, sportiva folosită ca dublură pentru protagonistă a rezistat în apă câteva minute bune fără a avea pe ea haine din neopren;
  • pe coperta documentului care apare în spot, există o serie de indicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *