Noutăți, Seriale

Seriale noi pe TNT: „Will“, povestea neştiută a lui William Shakespeare

Laurie Davidson îi dă viaţă lui William Shakespeare în serialul „Will“, care are premiera pe TNT joi, 13 iulie, de la orele 22.00.

Serialul „Will“ are zece episoade şi este considerat unul dintre cele mai îndrăzneţe seriale ale anului. Telespectatorii vor călători până în perioada elisabetană pentru a afla viaţa agitată şi mai puţin ştiută a scriitorului William Shakespeare, un adevărat rock star al secolului al XVI-lea.

Personajul principal este interpretat de Laurie Davidson, pentru care serialul „Will“ reprezintă o oportunitate uriaşă în cariera lui de actor. A urmat cursuri de teatru şi a jucat în piese scrise de William Shakespeare. Deşi nu este un nume sonor industria filmului, fiind la început de drum, Laurie Davidson a atras atenţia în timpul casting-ului. Când i s-a propus să joace în serialul „Will“, Davidson dădea probe pentru un film regizat de Yorgos Lanthimos („The Lobster“), iar întâlnirea cu Craig Pierce şi Shekar Kapur l-a convins că noua producţie de pe TNT este ceea ce i se potriveşte. „Mi-a plăcut de ei de la prima întâlnire. Shekar părea un tip profund, nu foarte vorbăreţ, dar de o inteligenţă ascuţită. Cât despre Craig… îl completa perfect“, a declarat el într-un interviu pentru www.vulture.com.

Despre serialul „Will“ Craig Pierce spune că a fost o experienţă şi o provocare pentru întreaga echipă şi îl consideră pe William Shakespeare „cea mai faimoasă persoană din lume despre care nu se ştie nimic“. „Will“ spune povestea tânărului scriitor ajuns pe scena unui teatru din Londra secolului al XVI-lea, unde are de a face cu o lume seducătoare şi violentă în egală măsură. Povestea lui – redată într-un mod contemporan, interesant şi periculos – este susţinută şi de o coloană sonoră ieşită din tipare.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

https://www.youtube.com/watch?v=tIcYZdjLyu4

Regizori: Shekhar Kapur (4 episoade), Elliott Lester (2 episoade), Magnus Martens (2 episoade), Jonathan Teplitzky (2 episoade), Craig Pierce
Distribuţie: Laurie Davidson („Vampire Academy“), Olivia DeJonge („The Visit“, „Hiding“), Colm Meaney („Star Trek: Deep Space Nine“, „Hell on Wheels“), Mattias Inwood („The Shanara Chronicles“), Jamie Campbell Bower („Sweeney Todd“, „The Twilight Saga“), Ewen Bremner („Trainspotting“, „Snowpiercer“)
Producători executivi: Creag Pearce („The Great Gatsby“, „Moulin Rouge“, „Romeo + Juliet“), Shekhar Kapur („Elizabeth“), Alison Owen („Elizabeth“) și Debra Hayward („Love Actually“), Vince Gerardis („Jumper“), Howard Braunstein („The Informant!“, „The Client List“), Louise Rosager.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *