Animaţie, Filme pentru copii

„Fantastica aventură din Oz“ are premiera pe 14 iulie. Ce aduce nou animaţia rusească

Leului, Omului de Tinichea şi Sperietoarei i se alătură un nou personaj. Din 14 iulie, animaţia „Fantastica aventură din Oz“, produsă de Wizart Animation, ne face cunoştinţă cu o eroină neaşteptată.

Vicleanul şi maleficul Urfin vrea să devină stăpânul Tărâmului Magic. Ajutat de o armată formată din soldaţi de lemn, cucereşte Emerald şi îl redenumeşte Urfinville. Când se pregăteşte să sărbătorească marea victorie, planurile lui sunt ruinate de o fată obişnuită, care ajunge pe Tărâmul Magic la momentul potrivit.

Este vorba de nepoata legendarei Dorothy, care găseşte din întâmplare pantofii fermecaţi. Curiozitatea o împinge să călătorească în Oz şi să sosească aici când Urfinville are nevoie mai mare de ea. Ea ştie că va trebui să se şi întoarcă acasă, însă nu înainte de a-şi ajuta prietenii şi de a afla, fiecare dintre ei, cine sunt cu adevărat.

În afară de personajele clasice, animaţia „Fantastica aventură din Oz“ aduce şi o serie de surprize. De la eroi la întâmplări, povestea îşi păstrează optimismul, culoarea şi jovialitatea. Distribuită de Vertical Entertainment, „Fantastica aventură din Oz“ are premiera pe marile ecrane pe 14 iulie, în varianta dublată în limba română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *