Filme

Charlize Theron este agentă sub acoperire în filmul lui David Leitch

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire“ o aduce pe marile ecrane pe Charlize Theron într-o misiune explozivă, începând cu 4 august.

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire“ este primul film regizat complet de David Leitch. Deşi nu este creditat, numele lui apare şi în calitate de co-regizor pentru „John Wick“ (2014). Leitch este cunoscut mai curând ca actor, cascador, coordonator de cascadorii şi producător decât ca regizor de film. A fost dublura lui Brad Pitt de 5 ori şi de două ori a lui Jean-Claude Van Damme.

„Atomic Blonde: Agenta sub acoperire“ marchează aşadar un debut în cariera lui. Numit iniţial „The Coldest City“, romanul grafic care a inspirat scenariul, filmul atrage atenţia în primul rând prin actriţa din rolul principal. Charlize Theron îi dă viaţă asasinei M16, trimisă în capitala Germaniei cu scopul de a rezolva un caz de siguranţă mondială. Contextul nu îi este deloc favorabil, date fiind revoluţia care izbucneşte pe străzile Berlinului şi nesiguranţa prezentă la orice pas.

Charlize Theron a declarat că succesul pe care l-a avut cu filmul „Mad Max: Drumul furiei“ (2015) a ajutat-o să îşi dezvolte personajul din „Atomic Blonde“. A avut, cu toate astea, 8 antrenori personali şi sfaturile lui Keanu Reeves pentru a-şi pregăti ca la carte exerciţiile fizice şi pentru a face din Lorraine Broughton, protagonista, un personaj imbatabil.

Lorraine Broughton combină atuurile de spion, senzualitatea şi, când e nevoie, brutalitatea, pentru a obţine ceea ce vrea, dar mai ales pentru a supravieţui în situaţii critice. Singură într-un Berlin dominat de haos, agenta sub acoperire face echipă cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a deconspira un joc letal de spionaj şi a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire“ se anunţă o combinaţie de acţiune trepidantă şi erotism dezarmant, cu multe întorsături de situaţii şi final neaşteptat. Filmul este distribuit de Vertical Entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *