Filme, Noutăți

Filmul „Overdrive“, cu Scott Eastwood în rol principal, are premiera pe 16 iunie

Doi fraţi, hoţi de maşini, călătoresc în sudul Franţei pentru noi „oportunităţi“ de afaceri şi ajung direct în cuibul unor interlopi deloc prietenoşi.

Antonio Negret, regizorul filmului „Overdrive“, a urmat studii de cinema cu specializarea în producţii TV şi, secundar, teatru. Şi-a făcut debutul în lungmetraj cu „Towards Darkness“, care a avut premiera la Festivalul de film Tribeca. „Seconds Apart“ şi „Transit“ sunt următoarele lui lungmetraje, iar „Overdrive“ este cel mai recent. În prima parte a carierei, Antonio Negret a regizat mai multe scurtmetraje şi producţii TV.

„Overdrive“ îi aduce în roluri principale pe Scott Eastwood şi Freddie Thorp, doi fraţi cu o ocupaţie mai puţin obişnuită: fură maşini luxoase. Noua lor misiune este să aducă din Marsilia un Bugatti 1937, ediţie limitată, numai că de-a lungul aventurii lor în sudul Franţei se trezesc prinşi în coflictul a doi interlopi periculoşi. Pentru că opţiunile de a scăpa sunt aproape inexistente, sunt nevoiţi să găsească un plan care să le salveze viaţa.

Filmul „Overdrive“ are premiera la noi pe 16 iunie şi este distribuit în România de Vertical Entertainment. Ingredientele pe care mizează povestea sunt cursele explozive, maşinile de colecţie şi locul în care se desfăşoară acţiunea, sudul Franţei.

Overdrive / Overdrive (2017)

OverdriveRegia: Antonio Negret
Distribuţia: Ana de Armas, Scott Eastwood, Gaia Weiss, Clemens Schick
Genul filmului: Acţiune, Thriller
Premiera în România: 16 iunie 2017
Durata: 1oră 36min
Trailer:

Filmul „Overdrive“ este distribuit de Vertical Entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *