Noutăți

Concurs: Câștigă o invitaţie dublă la filmul „Going in Style“/ „Jaf cu stil“

DINFILME.RO şi Freeman Entertainment te invită la film. Răspunde la întrebarea din CONCURS și poți câștiga o invitație dublă la filmul „Jaf cu stil“!

Willie, Joe şi Al sunt pensionari şi prieteni de-o viaţă. Îşi petrec zilele jucând bingo, numărând medicamentele zilnice şi evitând orice palpitaţie. Dar când Compania la care au lucrat 40 de ani îi lasă fără pensie, în urma unor tertipuri bancare, cei trei iau o decizie incredibilă. Cu genunchii praf, dar cu mintea brici, pun la cale jaful băncii din cauza căreia au rămas fără bani. Sistemul corupt trebuie să plătească!

CONCURS

În filmul „Jaf cu Stil“, rolul lui Willie este jucat de un actor premiat cu Oscar, celebru pentru cariera sa care include peste 120 de roluri în filme ca: „Driving Miss Daisy“, „The Shawshank Redemption“, „Million Dollar Baby“, „The Dark Knight“, „RED“, „Now You See Me“, „Last Vegas“. Care este numele lui?

a. Denzel Washington
b. Laurence Fishburne
c. Morgan Freeman

Dacă timpul înseamnă bani, atunci ei au o avere! Vino să ii vezi pe Morgan Freeman, Michael Caine şi Alan Arkin în filmul „Jaf cu Stil“, în rolurile a trei pensionari care decid că nedreptatea trebuie trebuie răzbunată. Ce iese? O aventură plină de urmăriri spectaculos de… lente şi tehnologie… depăşită, fără efecte speciale, dar cu umor de prima clasă. „Jaf cu Stil“, o comedie Warner Bros. Pictures, distribuită de Freeman Entertainment, un brand Vertical Entertainment. Din 14 aprilie, numai la cinema!


REGULAMENT CONCURS:
Perioadă concurs: 14 aprilie – 18 aprilie (inclusiv)
Concursul se încheie pe: 18 aprilie, orele 23. 59.

Răspunsurile la întrebare vor fi date pe pagina de facebook a site-ului dinfilme.ro, în comentarii.

Cei doi câştigători a câte o invitaţie valabilă pentru două persoane, vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi pe site-ul randomnumberpicker.com, iar anunţarea câştigătorilor se va face pe 19 aprilie, pe pagina de Facebook dinfilme.ro.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi pe site-ul randomnumberpicker.com.

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan timp de două săptămâni. Câștigătorii pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.