Animaţie, Filme pentru copii

Taurul Ferdinand is coming to town!

Vi-l amintiți pe Ferdinand? Ferdinand, taurul care în loc să facă pe eroul în coride, mirosea florile?

Dacă pentru mulți Ferdinand este doar o amintire, taurul acela din desene care mirosea flori, în Suedia el este deja un personaj familiar: în fiecare an de Crăciun, pe TV, suedezii îl pot vedea pe Ferdinand deoarece simpaticul personaj face parte din tradiția lor.

Iată că nu e nevoie să mergem tocmai în Suedia ca să-l revedem pe taurul Ferdinand. Trebuie doar să așteptăm luna decembrie (22), pentru că vine el la noi, în cinematografe. Într-un lungmetraj de animație!

Inspirat de cartea „The Story of Ferdinand“, scrisă de Munro Leaf și Robert Lawson, „Ferdinand“ este regizat de Carlos Saldanha („Rio“, „Ice Age“). Povestea are în centru pățania unui taur „judecat“ greșit: confundat cu o bestie numai bună să facă showuri cu toreadorii, Ferdinand este răpit și dus departe de casa lui. Hotărât să se reîntoarcă la familia sa, se va alia cu o echipă nepotrivită și va pleca într-o ultimă aventură.

Din distribuția vocilor fac parte actorii: John Cena, Kate McKinnon, Gina Rodriguez, Daveed Diggs, Gabriel Iglesias, Bobby Cannavale, David Tennant, Anthony Anderson, Flula Borg, Sally Phillips, Boris Kodjoe, Jerrod Carmichael, Raúl Esparza, Karla Martínez, Miguel Ángel Silvestre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *