Filme, Noutăți

„Far from Here“/ „Departe de tine“, un film care ne apropie de noi înşine

Coproducţia română-americană „Far from Here“/ „Departe de tine“ intră în cinematografele de la noi vineri, 31 martie. Andi Vasluianu, unul dintre actorii care fac parte din distribuţie şi care are un rol cheie în poveste, ne spune de ce ar trebui să vedem acest film.

În „Far from Here“/ „Departe de tine“, regizat de James Pillion, Andi Vasluianu îl interpretează pe Victor, patronul unei firme de construcţii din România, care îi oferă un job Sofiei (Maria Dinulescu). Sofia este căsătorită Grant (Jonathan Ahmad), scriitor american, şi se întoarce în ţară unde se angajează la compania lui Victor. Ambiţioasă şi carieristă, Sofia riscă să îşi neglijeze căsnicia făcând loc unor probleme sentimentale.

„Este un bărbat workaholic, care are o firmă şi face orice ca să îi meargă afacerea bine. E bizar că bărbaţii, de fiecare dată când e vorba de profesia lor, sunt foarte înţelegători. Dar când este vorba de profesia soţiei, nu mai sunt atât de înţelegători“, spune Andi Vasluianu despre personajul lui şi despre subiectul filmului. „Ar trebui ca oamenii să vadă acest film ca să învăţăm să nu ne mai îndepărtăm de noi înşine“, completează actorul.

Mai multe despre filmul „Far from Here“/ „Departe de tine“:

  • este lungmetrajul de debut al regizorului australian James Pillion;
  • filmările au avut loc în America şi în România;
  • bugetul a fost de 100.000 de dolari, iar perioada de filmare 15 zile;
  • în afară de Andi Vasluianu, Maria Dinulescu şi Jonathan Ahmadi, din distribuţie mai fac parte Maia Morgenstern, Gelu Niţu şi Vasile Flutur, actor român stabilit la New York;
  • „Far from Here“/ „Departe de tine“ este o producție Indie production (România) și Lunatic Films (Los Angeles, California).

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Foto: FB Page: /departedetinefilmul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *