Noutăți, Seriale

Astăzi începe sezonul 2 al serialului „Into the Badlands“!

Dacă nu ați prins premiera difuzată simultan cu S.U.A., de azi dimineață, de la 4.00, puteți relua startul în seara asta, de la ora 22.00.

Al doilea sezon al serialul de arte marțiale „Into the Badlands“ are premiera, pentru cei mai puțin matinali, de la 22.00, pe AMC. Fanii primesc în acest sezon și un bonus: vor vedea 10 episoade, în loc de 6, câte a avut primul.

Ceea ce era cândva un Midwest american devine în câteva sute de ani o societate feudală, în care cei mai puternici și mai violenți câștigă. Noul tărâm se numește Badlands și este administrat de 7 Baroni rivali între ei.

Fiecare Baron are în subordinea lui armate de asasini antrenați, numiți Clippers. Inițierea lor artele marțiale începe încă din copilărie (când sunt numiți Colts și când îi au ca mentori pe Clipperi). Clipperii se bucură de statutul şi confortul la care populaţia de rând doar visează şi sunt dispuşi să îşi sacrifice viaţa în serviciul baronilor lor.

Daniel Wu (Sunny) și Nick Frost (Bajie)
Daniel Wu (Sunny) și Nick Frost (Bajie)

Existența Clipperilor are un termen de garanție limitat: puțini ajung la 30 de ani. Mai puțin Sunny (Daniel Wu), dotat cu calități neobișnuite. S-a remarcat de mic și într-un timp foarte scurt a devenit șeful Clipperilor lui Quinn, baronul căruia i se supune.

Pentru multă vreme Quinn a avut o reputație de invincibil. Asta până când apare o suspiciune legată de vulnerabilitatea lui. Widow (Emily Beecham), cel mai nou Baron al teritoriului, a început atacuri asupra transporturilor lui Quinn şi îi testează apetitul de luptă.

Emily Beecham este the Widow în „Into the Badlands“
Emily Beecham este the Widow în „Into the Badlands“

Una dintre ofensive îl conduce pe Sunny către M.K. (Aramis Knight), un adolescent ce a supravieţuit dintr-o ambuscadă mortală asupra unui transport de sclavi către Ford (teritoriul lui Quinn). Sunny află că M.K. ascunde un secret tenebros și că pentru capul lui s-a pus în joc o recompensă. Îl transformă în propriul ucenic, decizie care îi va afecta pe amândoi, dar care îi va purta într-o călătorie de inițiere cu scopul de a face diferența între haos și iluminare pentru toți cei care locuiesc în Badlands.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *