Noutăți, Seriale

Primul episod din „Big Little Lies“ se poate vedea, fără abonament, pe HBO GO

Primul episod al miniseriei originale HBO, „Big Little Lies“/„Marile minciuni nevinovate“, va putea fi urmărit pe 21 februarie pe HBO GO, fără abonament.

Rolurile principale din noua producţie HBO sunt interpretate de Nicole Kidman, Shailene Woodley şi Reese Witherspoon. Serialul este inspirat din cartea omonimă, semnată de Liane Moriarty, şi prezintă povestea unei comunităţi din Monterey, California, unde are loc o crimă.

Firul evenimentelor se ţese în jurul relaţiei dintre cele trei protagoniste: Celeste Wright (Nicole Kidman), Jane Chapman (Shailene Woodley) şi Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon). Celeste, prietena bună a lui Madeline, este o fostă avocată, cu un mariaj aparent perfect, alături de un tip mai tânăr, Jane Chapman este o mamă singură, bântuită de un trecut mai puţin luminos, iar Madeline, o casnică roasă de gelozia faţă de nevasta mai tânără a fostului ei soţ.

Evenimentele din „Marile minciuni nevinovate“ se desfăşoară pe parcursul a şapte episoade şi scot la lumină, treptat, mai multe secrete pe care cele trei protagoniste le aveau până în momentul comiterii crimei.

Regie: Jean-Marc Vallée (nominalizat la Oscar pentru „Dallas Buyers Club“)
Scenariu: David E. Kelley (premiul Emmy pentru „Ally McBeal“)
Producători executivi: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Bruna Papandrea, Per Saari, David E. Kelley, Jean Marc Vallée și Gregg Fienberg.

Miniseria de 7 episoade va putea fi urmărită în fiecare luni la HBO și pe HBO GO.

https://www.youtube.com/watch?v=EJ1HMGy7zso

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *