Noutăți, Seriale

Seriale noi pe HBO GO: „Tabu“, cu Tom Hardy în rol principal, are premiera pe 8 ianuarie

Noul serial FX „Tabu“, care îl are ca protagonist pe Tom Hardy („The Revenant“), are premiera pe HBO GO, pe 8 ianuarie. Alături de Ridley Scott și Steven Knight, Tom Hardy face parte și din echipa de producție.

Povestea din serialul „Tabu“ se desfășoară în anul 1814 și are în centru călătoria lui James Keziah Delaney, care după un drum epuizant până la capătul pământului, se întoarce total schimbat.

Deși cei care îl cunoșteau erau ferm convinși că Delaney nu mai este în viață, eroul revine acasă, din Africa în Londra, pentru a-și reconstrui existența, după ce moștenește ce a rămas din imperiul de transport al tatălui său.

Conspirațiile, crima și trădarea nu îl ocolesc și, una peste alta, secrete tenebroase ale familiei încep să complice lucrurile. James Keziah Delaney va continua, metaforic, călătoria din Africa și istoria lui personală devine o istorie despre dragoste și trădare.

În afară de Tom Hardy, din distribuția serialului „Tabu“ mai fac parte Jonathan Pryce („Urzeala tronurilor“) în rolul lui Sir Stuart Strange, Michael Kelly („Culisele puterii“), care îl interpretează pe Dumbarton, Oona Chaplin („Urzeala tronurilor“), care o joacă pe Zilpha Geary și David Hayman, pe Brace.

Detalii tehnice pentru serialul „Tabu“:

Regizor: Kristoffer Nyholm (episoadele 1-4), Anders Engström (episoadele 5-8)
Producător: Timothy Bricknell
Producători executivi: Ridley Scott, Kate Crowe, Tom Hardy, Dean Baker, Steven Knight
Producător consultant: Chips Hardy
Distribuție: Tom Hardy, Jonathan Pryce, Oona Chaplin, Michael Kelly, David Hayman
Număr episoade: 8
Durată episod: 60 de minute

https://www.youtube.com/watch?v=-g1vqWDrI7E

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *