Noutăți

DINFILME.RO şi Freeman Entertainment te invită la filmul „Legea nopții“

Răspunde la întrebarea din CONCURS și poți câștiga o invitație dublă la filmul „Legea nopții“!

Anii ‘20, perioada prohibiției. Era jazzului și a gangsterilor. Banii se făceau rapid, și la fel de rapid se și pierdeau. Cel mai adesea, odată cu viața. Pentru Joe Coughlin (Ben Affleck), fiul inspectorului Poliţiei din Boston, viața în afara legii îi aduce multe beneficii și reușește să se bucure de ele ținându-se departe de mafie. Dar atunci când încalcă regulile nescrise și îi fură amanta și banii unui gangster notoriu, este atras într-un vârtej al răzbunării din care nu mai poate ieși…

Din 13 ianuarie, călătorește într-o lume în care glamourul se împletea cu violența și lasă-te purtat în era în care se trăia și se murea noaptea, în care muzica acoperea zgomotele gloanțelor și manierele impecabile ascundeau lupta pentru putere. „Legea nopții“, un film plin de acțiune, intens și elegant, cu Ben Affleck, Zoe Saldana și Sienna Miller, scris si regizat de Ben Affleck, este o producție Warner Bros. Pictures, distribuită în România de Freeman Entertainment.

CONCURS

În Legea Noptii, Ben Affleck nu deține doar rolul principal, ci semnează și scenariul, și regia. Pe lângă succesul ca actor, Ben Affleck a reușit să se impună și ca regizor, prin filme precum „Gone Baby Gone“, „The Town“, dar mai ales prin titlul din 2012 care i-a adus Oscarul pentru „Cel mai bun film“. Cum se numește acest film?

a. „Gone Girl“
b. „Good Will Hunting“
c. „Argo“

REGULAMENT CONCURS:
Perioada desfășurării concursului: 12 ianuarie – 18 ianuarie (inclusiv).
Concursul se încheie pe 18 ianuarie, orele 23. 59.
Răspunsurile la întrebare vor fi date pe pagina de facebook a site-ului dinfilme.ro, în comentarii.

Cei 2 câştigători a câte o invitaţie valabilă pentru două persoane, vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi pe site-ul randomnumberpicker.com, iar anunţarea câştigătorilor se va face pe 19 ianuarie, pe pagina de Facebook dinfilme.ro.

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni până duminică. Câștigătorii pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.