Noutăți

DINFILME.RO şi Freeman Entertainment te invită la filmul „Câinele, adevăratul meu prieten“

Răspunde la întrebarea din CONCURS și poți câștiga o invitație dublă la filmul „Câinele, adevăratul meu prieten“!


Ethan şi câinele său, Bailey petreceau fiecare zi împreună. Până când vremea devotatului căţel a trecut. Şi-atunci, s-a întâmplat. S-a întors. Din nou şi din nou, trăind viaţă după viaţa până când a ajuns iar alături de Ethan, persoana căreia i-a fost menit.
Din 27 ianuarie, mergi la cinema să afli povestea lui Bailey, un căţel devotat care trăieşte viaţă după viaţă şi care, în călătoria lui, îi învaţă pe oameni să iubească şi să râdă. Vino cu familia să vezi „Câinele, adevăratul meu prieten“, un film distribuit de Freeman Entertainment. O aventură plină de emoţie şi umor care te va face să crezi din nou în a doua şansă şi îţi va arăta că sufletele pe care le salvăm, ne salvează pe noi.

CONCURS

În „Câinele, adevăratul meu prieten“, Ethan este persoana de care căţelul Bailey este legat pentru totdeauna. Actorul care îl interpretează pe Ethan la vârsta adultă are o carieră care curpinde mai mult de 80 de filme, printre care „The Right Stuff“, „Wyatt Earp“, „The Rookie“, „The Day After Tomorrow“, „Traffic“, „Vantage Point“, „Footloose“. Care este numele lui?

a. Randy Quaid
b. Dennis Quaid
c. John Travolta

REGULAMENT CONCURS:
Perioada desfășurării concursului: 30 ianuarie – 2 februarie (inclusiv).
Concursul se încheie pe 2 februarie, orele 23:59.
Răspunsurile la întrebare vor fi date pe pagina de facebook a site-ului dinfilme.ro, în comentarii.

Cei 2 câştigători a câte o invitaţie valabilă pentru două persoane, vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi pe site-ul randomnumberpicker.com, iar anunţarea câştigătorilor se va face pe 3 februarie, pe pagina de Facebook dinfilme.ro.

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni până duminică. Câștigătorii pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Partenerii concursului: Freeman Entertainment & Revista Copii şi Părinţi.