„Fără armă în linia întâi“, 3 nominalizări la Globurile de Aur 2017

Alături de „Florence“ şi „La La Land“, titluri distribuite de Freeman Entertainment în România, „Fără armă în linia întâi“ se află pe lista nominalizărilor la Globurile de Aur 2017, eveniment care va avea loc pe 8 ianuarie. 

„Hacksaw Ridge“/„Fără armă în linia întâi“ este povestea incredibilă, dar adevărată a unui om care, prin credința sa și iubirea pentru oameni, a supraviețuit conflictului feroce de la Okinawa, din timpul celui de-al doilea Război Mondial. Drama de război regizată de Mel Gibson a fost selecţionată la principalele trei categorii: „Cel mai bun film“, „Cel mai bun actor“ şi „Cel mai bun regizor“. Cu Andrew Garfield în rolul principal, povestea primului obiector de conştiinţă poate fi urmărită încă în cinematografe.

Citeşte şi: „Hacksaw Ridge“/„Fără armă în linia întâi“: singurătatea lui Desmond T. Doss

Comedia „Florence“, care a avut premiera naţională pe 11 noiembrie, a fost selectată la categoriile: „Cel mai bun musical sau comedie“, „Cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie“, „Cel mai bun actor într-un musical sau comedie“ şi „Cel mai bun actor în rol secundar într-un musical sau comedie“.

Vezi şi: „Florence“: talentatul St. Clair Bayfield

Apreciat de criticii străin, musical-ul „La La Land“ se regăseşte pe lista nominalizărilor la şapte categorii: „Cel mai bun musical sau comedie“, „Cea mai bună actriţă într-un musical sau comedie“, „Cel mai bun actor într-un musical sau comedie“, „Cel mai bun scenariu“, „Cel mai bun regizor“, „Cea mai bună coloană sonoră originală“ şi „Cea mai bună melodie originală“. „La La Land“ îi aduce pe Ryan Gosling şi Emma Stone în premieră pe marile ecrane din România din 23 decembrie.

Află care sunt cele mai importante 10 premiere ale lunii decembrie!

Jonah Hill a fost nominalizat la categoria „Cel mai bun actor într-un musical sau comedie“ pentru interpretarea din filmul „War Dogs: Tipii cu arme“, lansat în cinematografe de Freeman Entertainment în această vară. În acelaşi timp, la categoria „Cea mai bună melodie originală“ a intrat noul film al lui Matthew McConaughey „Goana după aur“ care ajunge în cinematografele din România pe 3 februarie. 

În doar doi ani de activitate, Freeman Entertainment a reuşit să se poziţioneze drept unul dintre cei mai importanţi distribuitori de film pe piaţa din România şi deţine în exclusivitate licenţa Warner Bros. Pictures, dar şi un portofoliu impresionant de titluri ale unor producători de top ca: Lionsgate, Dreamworks Pictures, STX şi Nu Image. Printre producţiile cu încasări spectaculoase în 2016 se numără: „Brigada sinucigaşilor“, „Bunicul dezlănţuit“, „Batman vs. Superman: Zorii dreptăţii“, „Now You See Me: Jaful perfect 2“ sau „Animale fantastice şi unde le poţi găsi“Portofoliul filmelor pe care le va aduce în 2017 în cinematografele de la noi include „Lego Batman: Filmul“, „John Wick 2“, „Wonder Woman“, „Dunkirk“, „Kong: Insula craniilor“, „King Arthur“, „Justice League“.