Noutăți, Seriale

Sezonul II al serialului „Bitten“ are premiera pe 30 noiembrie

Inspirat din seria fantasy de 11 cărți „Women Of the Otherworld“/ „Femei din lumea de dincolo“, scrise de Kelley Armstrong, „Bitten“ este un serial canadian, difuzat pe Filmcafe. 

Cel de-al doilea sezon are premiera pe 30 noiembrie, de la orele 22.00. Se întinde pe 10 episoade, iar fiecare episod durează 45 de minute.

Filmările au avut loc în întregime în Canada. Cu o poveste tensionantă și imagini care șochează, „Bitten“ este pe gustul amatorilor genului horror. 

Din distribuţie fac parte Laura Vandervoort („Ted“, „Smallville“), Greyston Holt („Supernatural“), Greg Bryk („The Incredible Hulk“, „A History of Violence“), Steve Lund („Haven“). Laura Vandervoort și Steve Lund au mai apărut împreună în „Haven“.

SINOPSIS. Elena Michaels este convinsă că nu mai are nimic în comun cu lumea supranaturală. Într-o noapte, însă, primește un telefon misterios care îi confirmă contrariul. Elena Michaels este dorită înapoi, printre vârcolaci. Renunță din nou la viața confortabilă de fotograf în Toronto și se întoarce în mijlocul lor. Și pentru ca lucrurile să se complice și mai mult, descoperă că ea este singurul vârcolac-femeie în viață. Istoria hibridului personaj este dublată și de o provocare amoroasă, o relație de care credea că s-a rupt complet. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *