Noutăți

Concurs: DINFILME.RO şi Freeman Entertainment te invită la filmul „Bad Santa 2“

Răspunde la întrebarea din CONCURS și poți câștiga o invitație dublă la filmul „Bad Santa 2“!

Fură, îi place să bea, e cinic, fustangiu şi mereu morocănos. E Willie Soke, anti eroul nostru preferat îmbrăcat în costumul lui Moş Crăciun. E Billy Bob Thornton în „Bad Santa 2“. Şi anul ăsta, Crăciunul e pe 25 noiembrie pentru că aşa vrea el. Alimentat de whiskey-ul de proastă calitate, lăcomie şi ură, Willie face din nou echipă cu micul şi furiosul său partener, Marcus (Tony Cox). Şi de această dată li se alătură „puştiul“ Thurman Merman (Brett Kelly), o rază de soare de 110 kilograme, al cărei scop este să scoata la iveală bruma de umanitate din Willie.

Din 25 noiembrie, „Bad Santa 2“, îţi aduce o doză sănătoasă de umor necenzurat. Distribuit de Freeman Entertainment, „Bad Santa 2“ îi are în distribuţie pe Billy Bob Thornton, Tony Cox, Bret Kelly, Kathy Bates şi Christina Hendricks. Mergi la cinema din 25 noiembrie şi începe sezonul sărbătorilor cu o lecţie de la Willie: nu contează cât dăruieşti, contează cât primeşti. Crăciun fericit!

CONCURS
În „Bad Santa 2“, acest actor revine în rolul lui Willie Soke, un escroc deghizat în Moş Crăciun. Cu 31 de premii câştigate şi alte 49 de nominalizări, actorul este cunoscut pentru rolurile din „Bad Santa“, „Entourage“, „The Judge“, „Faster“ sau „School for Scoundrels“. Care este numele său?

  1. Billy Bob Thornton
  2. Hugh Grant
  3. Robert Downey Jr.

REGULAMENT CONCURS:
Perioadă concurs: 25 noiembrie – 30 noiembrie (inclusiv)
Concursul se încheie pe 30 noiembrie, orele 23. 59.
Răspunsurile la întrebare vor fi date pe pagina de facebook a site-ului dinfilme.ro, în comentarii.

Cei 2 câştigători a câte o invitaţie valabilă pentru două persoane, vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi pe site-ul randomnumberpicker.com, iar anunţarea câştigătorilor se va face pe 1 decembrie, pe pagina de Facebook dinfilme.ro.

Pentru a oferi şanse egale tuturor participanţilor, nu vor fi aprobate răspunsurile multiple trimise de la acelaşi IP şi/sau de la aceeaşi adresă de email. Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi pe site-ul randomnumberpicker.com.

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni până duminică. Câștigătorii pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.