Noutăți

Concurs: DINFILME.RO și Freeman Entertainment te invită la film!

Răspunde la întrebarea din CONCURS și poți câștiga o invitație dublă la filmul „The Accountant: Cifre Periculoase“!

Christian Wolff este un geniu care are mai multe în comun cu Einstein decât cu noi, oamenii de rând. A preferat mereu să fie mai mult în compania cifrelor decât a oamenilor şi se îşi duce viaţa într-o discreţie totală. Sub acoperirea unui mic birou de contabilitate, Wolff descurcă registrele celor mai periculoşi clienţi: carteluri, traficanţi de droguri şi asasini. Curând, cifrele pe care le descoperă devin extrem de periculoase. Dar puţini ştiu că pedantul contabil este neaşteptat de pregătit pentru a face faţă oricărei ameninţări…

În „The Accountant: Cifre Periculoase“, rolul genialului matematician, Christian Wolff, este interpretat de un actor care a jucat, recent, în „Batman v Superman: Dawn of Justice“ şi în „Argo“, filmul pe care l-a şi regizat şi cu care a câştigat Oscarul.

Răspunde la întrebarea din CONCURS și poți câștiga o invitație dublă la filmul „The Accountant: Cifre Periculoase“!

CONCURS: Care este numele actorului care îl interpretează pe Christian Wolff?

  1. Ben Affleck
  2. Matt Damon
  3. George Clooney

Din 28 octombrie, regizorul David Ayer (Harsh Times, End of Watch, Fury) îl prezintă pe Ben Affleck într-un rol dual de excepţie: misteriosul contabil Christian Wolff în „The Accountant: Cifre Periculoase“. Un action thriller ca un puzzle inteligent, care te va intriga şi te va provoca să-l dezlegi pentru a afla şocantul adevar. Află cine e contabilul în „The Accountant: Cifre periculoase“. O producţie Warner Bros. Pictures distribuită de Freeman Entertainment. Mergi la cinema din 28 octombrie!

REGULAMENT CONCURS:
Perioadă concurs: 28 octombrie-31 octombrie (inclusiv)
Concursul se încheie la: 31 octombrie, ora 23.59.
Răspunsurile la întrebare vor fi date, în comentarii, pe site-ul dinfilme.ro, în pagina concursului.

Pentru a oferi şanse egale tuturor participanţilor, nu vor fi aprobate răspunsurile multiple trimise de la acelaşi IP şi/sau de la aceeaşi adresă de email. Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi pe site-ul randomnumberpicker.com.

Anunţarea câştigătorilor se face pe 1 noiembrie, pe pagina de Facebook DIN FILME.

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni până duminică. Câștigătorii pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

9 comentarii pentru “Concurs: DINFILME.RO și Freeman Entertainment te invită la film!

Secţiunea de comentarii a fost închisă.