Noutăți, Seriale

Serialul „Nashville: Oraşul muzicii“ revine cu un nou sezon

Sezonul 2 al serialului Nashville: Orașul muzicii are premiera la DIVA, duminică, 2 octombrie, cu două episoade difuzate de la ora 20:00. Săptămânal vor fi difuzate câte două episoade.

Sezonul 2 din Nashville: Oraşul muzicii se centrează pe urmările accidentului de maşină în care au fost implicaţi Rayna (Connie Britton) şi Deacon (Charles Esten). După ce află adevărul despre cine îi este tată, Maddie (Lennon Stella) vrea să îl cunoască mai bine pe Deacon.

Planurile de căsătorie dintre Teddy (Eric Close) şi Peggy (Kimberly Williams-Paisley) rămân valabile, dar aceasta se preface că a pierdut sarcina, pentru a-l împiedica pe Teddy să descopere adevărul: a pierdut de mai multă vreme copilul.

Decorează-ţi biblioteca cu cărţi şi albume din categoria Directori de film şi producători de film.

Tandy (Judith Hoag) descoperă că Lamar (Powers Boothe) ar putea fi responsabil de moartea mamei ei. În paralel, Rayna este decisă să scape din contractul cu Edgehill, plătind oricât este nevoie. Juliette (Hayden Panettiere) cunoaşte un miliardar britanic care se îndrăgosteşte de ea, fapt care nu este privit deloc cu ochi buni de către presă.

O concurentă plasată pe locul doi într-un concurs de talente soseşte în Nashville şi ajunge imediat la cuţite cu Juliette. Scarlett (Clare Bowen) pune ochii pe Liam McGuinnis (Michiel Huisman), după ce Rayna îl roagă pe acesta să producă noul album al fetei. Odată cu reîntoarcerea în oraş a mamei lui Scarlett îi declanşează acesteia o serie de amintiri din copilărie.

Serialul Nashville: Orașul muzicii ne arată lumea muzicii country din orașul american Nashville și le are, în rolurile principale, pe Connie Britton (American Horror Story) și Hayden Panettiere (Heroes), ce întruchipează două regine  ale muzicii country, care se luptă pentru o singură coroană.

Citeşte şi:
„Ritmul inimii“, un nou serial pe tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *