Seriale

„Ritmul inimii“, un nou serial pe tv

Inspirat din viaţa şi realizările dr. Kathy Magliato, „Ritmul inimii“ se concentrează pe povestea dr. Alex Panttiere (Melissa George), chirurg cardiotoracic renumit şi una dintre puţinele femei care activează în acest domeniu.

Încăpăţânată şi curajoasă, dr. Alex Panttiere operează întotdeauna conform propriilor standarde, se bucură de o viaţă personală intensă (care o ţine la fel de ocupată ca locul ei de muncă), administrează zilnic medici internişti şi şefi sceptici şi împinge graniţele medicinei la maximum.

Ce se întâmplă în primele 10 episoade:

Pilot
Dr. Alex Panttiere (Melissa George), un genial chirurg cardio-toracic, are pe cap numeroase probleme, de la pacienţi pretenţioşi, la copii, un fost soţ şi un iubit.

Twins
Când doi gemeni siamezi ajung la spital diagnosticaţi cu cancer, Alex (Melissa George) recomandă o operaţie extrem de riscantă, ceea ce provoacă o dezbatere etică intensă în cadrul departmentului. După ce examinează atent gemenii şi le înţelege relaţia unică, Alex începe să-şi pună întrebări legate de relaţia ei cu Pierce (Dave Annable).

Backwards
La spital ajunge un tânăr care nu poate vorbi decât pe dos, rostind toate propoziţiile invers, iar Alex (Melissa George) vede în asta o şansă de a testa o nouă tehnologie. Jesse (Don Hany) admite că ideea este cea mai potrivită situaţiei, dar Millicent are altă părere. Tensiunea din department ar putea fi provocată şi de istoria lor comună, care complică lucrurile între Alex şi Pierce (Dave Annable).

100.000 Heartbeats
Alex (Melissa George) şi Pierce (Dave Annable) se ceartă în legătură cu un tratament experimental pentru pacienţii cu cancer avansat ai spitalului. Ca de obicei, Alex ia situaţia în propriile mâini, având o idee riscantă legată de găsirea de voluntari. În paralel, Max (Joshua Leonard) vrea neapărat să schimbe dinamica familială vizavi de Alex, iar Ji-Sung (Maya Erskine) se apropie de Callahan (Jamie Kennedy).

The Land of Normal
În ziua când sora ei a murit, Alex (Melissa George) trebuie să opereze un pacient dificil, care se îndoieşte că medicul poate lăsa problemele personale în afara sălii de operaţii. În paralel, Millicent (Shelley Conn) iese la întâlnire cu un artist sexy, iar Pierce (Dave Annable) vrea să fie mai implicat în familia lui Alex.

The Inverse
Un nou caz declanşează amintiri diverse în mintea trio-ului Alex (Melissa George), Jesse (Don Hany), Millicent (Shelley Conn), cei trei luptând să salveze un pacient cu transplant de inimă, care are un accident devastator.

Permanent Glitter
O femeie transgender e diagnosticată cu cancer la sân, iar Alex (Melissa George) şi Ji-Sung (Maya Erskine) se luptă pentru a-i salva viaţa şi identitatea. În paralel, o consultantă atrăgătoare de la alt spital îl forţează pe Jesse (Don Hany) să îşi analizeze sentimentele pentru Alex.

Match Game
Când tatăl lui Alex (Melissa George) are nevoie de un rinichi nou, apare în peisaj – imprevizibil – un donator nou, iar relaţia apropiată dintre tată şi fiică este ameninţată de secrete de familie vechi.

Sanctuary
Alex (Melissa George) şi Jesse (Don Hany) riscă serios reputaţia spitalului, în timp ce încearcă să îndeplinească ultima dorinţă a unui tânăr pacient cardiac.

What Happens in Vegas… Happens
Alex (Melissa George) luptă să-i salveze pe Jesse (Don Hany), Pierce (Dave Annable) şi Ji-Sung (Maya Erskine), după ce o boală mortală şi misterioasă blochează întregul spital. În paralel, Millicent (Shelley Conn) trebuie să facă ordine, după ce Alex încalcă ordinele Centrului pentru Prevenţia şi Controlul Bolilor (CDC), iar un bătrân care îşi caută soţia dispărută o determină pe aceasta să ia o decizie radicală privind propria viaţă personală.

Notă: Serialul are premiere marți, 27 septembrie, de la ora 21:00, la DIVA. În fiecare marți (cu excepția datei de 27 septembrie, când vom urmări două episoade) va fi difuzat câte un episod.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *