Noutăți, Seriale

„Perception“, un nou serial pe AXN

Dr. Daniel Pierce, un neuropsihiatru foarte talentat, dar și excentric, este invitat de FBI să asiste la rezolvarea unora dintre cele mai complexe cazuri din Chicago.

Dr.Pierce lucrează îndeaproape cu Agentul special Kate Moretti, o fostă studentă a lui, care este și liantul său cu FBI. Mai fac echipă cu cei doi și asistentul Dr. Pierce, Max Lewicki și Natalie Vincent, o halucinație a Dr. Pierce, care suferă de schizofrenie.

Fiecare episod începe cu o scenă în care Pierce le povestește studenților despre câte un aspect legat de creierul uman, care devine important odată cu dezvăluirea intrigii episodului respectiv.

Kenneth Biller şi Michael Sussman sunt regizorii serialului. Kenneth Biller este cunoscut datorită producţiilor Star Trek: Voyager (1995), Smallville (2001) şi Legend of the Seeker (2008), iar Michael Sussman este coproducătorul executiv al hitului de pe TNT, The Last Ship. Cariera lui în serialele tv a început când a lucrat editor de scenarii pentru  Star Trek: Voyager.

Personajul principal din Perception, Dr. Pierce, este interpretat de Eric McCormack, actor, muzician, scenarist, producător. Rolurile din A Midsummer Night’s Dream, Henry V şi The Three Sisters l-au propulsat în industria filmului.

Sezonul 1 din Perception are premiera pe 24 octombrie, de la 20.10.

Foto: AXN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *