Noutăți

„Noiembrie“, primul scurtmetraj regizat de monteurul Ioachim Stroe, are premiera la Brest

Scurtmetrajul „Noiembrie“ are premiera internațională la Brest International Film Festival.

„Noiembrie“ este primul scurtmetraj regizat de Ioachim Stroe, monteur de profesie. Festivalul internaţional de film de la Brest, ajuns la cea de-a 31-a ediţie, are loc chiar în luna care dă titlul filmului, mai exact, în perioada cuprinsă între 8 şi 13 noiembrie.

Sinopsis. Vlad este ghid turistic pe vase de croazieră. A lăsat în ţară o relaţie eşuată şi un copil care, între timp, a devenit adolescent. După 8 ani, se întoarce pentru o săptămână în România şi încearcă să recupereze din timpul pierdut departe de Max, băiatul lui.

Povestea reîntâlnirii dintre Vlad și fiul său Max este, în primul rând, o poveste despre transformare. Despre felul în care, la o anumită vârstă, copiii încetează să mai fie copii și se transformă în adolescenți. Despre cum străinii se pot transforma în prieteni și, nu în ultimul rând, despre cum se schimbă felul în care ne percepem noi pe noi, atunci când suntem fortați să fim sinceri. (Ioachim Stroe)


Echipa:

Distribuție: Ovidiu Mihăiță și Vlad Alexandru
Regie, scenariu şi montaj: Ioachim Stroe
Imagine: Andrei Butică
Scenografie: Mălina Ionescu
Costume: Maria Laura Stroe
Sound-design: Ioan Filip
Muzica: Alexandru Belc
Mixajul de sunet: Dan Ștefan Rucăreanu
Producători: Claudiu Mitcu, Robert Fița, Ioachim Stroe.

monteurIoachim Stroe a semnat montajul pentru producții precum „Aurora“ (Cristi Puiu), „Dincolo de calea ferată“ (Cătălin Mitulescu), „Cinema, mon amour“ (Alexandru Belc), „Rețeaua“ (Claudiu Mitcu). „Noiembrie“ este primul său film în calitate de regizor și scenarist.

Filmul este o producție independentă 100%, semnată de WeAreBasca.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Foto: PR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *