Noutăți

CONCURS: Mergi la cinema şi câştigi o maşină!

Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol  stabilesc o premieră în România şi oferă cadou o mașină vintage Dacia 1300, la fel ca cea folosită în comedia Două Lozuri.

Filmul intră în cinematografe pe 7 octombrie, este produs de Actoriedefilm.ro și distribuit de Ro Image 2000. Mașina aleasă pentru concurs a intrat într-un proces de recondiționare, așa că o vor scoate «ca nouă» din atelierul Custom Cars, iar nostalgicii Dacia 1300 au șansa să urmărească transformarea mașinii într-un miniserial cu Bucur, Papadopol și Boguță.

De ce au ales pentru filmul Două Lozuri o Dacie? „Prima mașină a părinților mei a fost o Dacie albă. Am crescut pe vremea lui Ceaușescu înconjurat de Dacii și de Oltcit-uri. E o mașină care trezește amintiri, nostalgii și este percepută drept mașina «simbol național»“, explică Alexandru Papadopol motivul.

Regizat de Paul Negoescu, lungmetrajul îi are ca protagoniști, în afară de Alexandru Papadopol, pe Dragoș Bucur şi Dorian Boguță. Trei oameni disperaţi recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto 6/49…  Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câștigi la loto nu e de ajuns numai să cumperi bilet, și acesta să fie câștigător, ci să și știi să ai grijă de el, să nu-l rătăcești…

Concursul începe pe 7 octombrie, odată cu intrarea filmului în cinematografe, și ține până pe 4 noiembrie 2016. Tot ce trebuie să facă participanții este să se înscrie pe pagina www.doualozuri.ro (unde găsiţi mai multe detalii) și să păstreze biletul care atestă că au vazut filmul Două Lozuri la cinema. Printre celelalte premii se numără şi o ieșire la masă cu Dragos Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol. Extragerea câștigătorilor va avea loc pe data de 15 noiembrie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *