Noutăți

Concurs: DINFILME.RO și Freeman Entertainment te invită la film!

Răspunde la întrebarea din CONCURS și poți câștiga o invitație dublă la filmul „Marele Uriaș Prietenos“!


Într-o noapte, la ora vrăjitoarelor, ceva foarte înalt și foarte slab și-a strecurat pe fereastră mâna uriașă, a înhățat-o pe Sophie și a dus-o în lumea uriașilor, unde Sfarmă-Oase, Roade-Plozi, Stoarce-Carne, Papă-Pipote și Măcelandrul hăpăiesc chillieni cu gust de chilli sau tunisieni cu gust de tunici. Doar el, uriașul care suflă vise în urechile copiilor adormiți, zăpăcitul care brambucește cuvintele, mănâncă doar castracurcuveți scârboșei și bea sifoclăbucel zmeurabilos. Cu el, Marele Uriaș Prietenos, începe Sophie o aventură splendorabilă.

„Marele Uriaș Prietenos“ (MUP) este regizat și produs de unul dintre cei mai influenți cineaști din istoria filmului, considerat fondatorul noii era a Hollywoodului, a cărui filmografie include Fălci, Lista lui Schindler, War of the Worlds, Jurassic Park, Indiana Jones și, alături de echipa de la „Marele Uriaș Prietenos“, iconicul E.T., unul dintre cele mai frumoase filme făcute vreodată.


Concurs:

Cine a regizat Marele Uriaș Prietenos?
a. Steven Spielberg
b. Martin Scorsese
c. David Ayer

Mergi la cinema din 2 septembrie să pornești cu Sophie și MUP într-o misiune minunastică, plină de râsete și fapte aiurite și curajoase: „Marele Uriaș Prietenos“, regizat de Steven Spielberg, produs de echipa din spatele filmului E.T., și bazat pe cartea lui Roald Dahl, autorul volumului „Charlie și Fabrica de Ciocolată“. Un film pentru toată familia, distribuit de Freeman Entertainment, pe care îl puteți vedea fie subtitrat, fie dublat de Nicole Cherry, Cristina Cioran și mulți alții. Din 2 septembrie, lumea e mai uriașă decât ți-ai imaginat.

REGULAMENT
Perioadă concurs: 3 septembrie – 7 septembrie (inclusiv)
Concursul se încheie la: 7 septembrie, ora 23:59

Răspunsurile la întrebare vor fi date, în comentarii, pe site-ul dinfilme.ro, în pagina concursului.
Pentru a oferi şanse egale tuturor participanţilor, nu vor fi aprobate răspunsurile multiple trimise de la acelaşi IP şi/sau de la aceeaşi adresă de email.

Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi pe site-ul randomnumberpicker.com.
Anunţarea câştigătorilor se face pe 8 septembrie, pe pagina de Facebook DIN FILME.

Invitațiile sunt valabile la Cine Globe Auchan Titan de luni până duminică. Câștigătorii pot merge la film cu buletinul și cu mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conține perioada de valabilitate a invitației.

Partenerii concursului: Freeman Entertainment şi Revista Copii şi Părinţi.

10 comentarii pentru “Concurs: DINFILME.RO și Freeman Entertainment te invită la film!

Secţiunea de comentarii a fost închisă.