Filme

Comediile de vineri seara, de la Diva, vă vor face începutul de toamnă mai savuros

„Câinele Beethoven“, „Bridget Jones“ şi „Profesorul Klump“ vin în luna septembrie, vinerea, la Diva.

Din 2 septembrie, în fiecare vineri seara, la 21.00, puteţi urmări câteva dintre cele mai de succes comedii: Beethoven: Un câine puţin prea mare, continuarea acestuia – Beethovenii -, cele două părţi din Jurnalul lui Bridget Jones, Profesorul trăsnit şi partea a doua, Profesorul trăsnit şi clanul Klump.


Beethoven: Un câine puţin prea mare
Beethoven: Un câine puţin prea mare

2 şi 9 septembrie: Beethoven: Un câine puţin prea mare (21.00) şi Beethovenii (21.00)

În Beethoven: Un câine puţin prea mare, un căţeluş St. Bernard îşi găseşte adăpost într-o nouă familie, dar veterinarul fără scrupule care i-a furat fraţii are alte planuri. În Beethovenii, adorabilul St. Bernard devine tată, dar mama căţeluşilor este răpită. Pot oare fraţii Newton rezolva problema? Din distrbuție fac parte Charles Grodin, Bonnie Hunt, Dean Jones și Nicholle Tom.


Jurnalul lui Bridget Jones
Jurnalul lui Bridget Jones

16 septembrie: Jurnalul lui Bridget Jones (21.00) şi Bridget Jones: La limita raţiunii (23.00)

Vă era dor de Bridget Jones? În curând o revedem pe marile ecrane, Bridget Jones însărcinată are premiera în cinematografele de la noi pe 16 septembrie. Revenind la Jurnalele lui Bridget Jones şi Bridget Jones: La limita raţiunii, ambele filme urmăresc povestea unei femei de 30 ani, care îşi caută iubirea adevărată şi, implicit, o relaţie sentimentală stabilă. Dacă în prima parte ea este celibatară, în a doua are un partener şi… o problemă de rezolvat: gelozia. Renee Zellweger, Hugh Grant şi Colin Firth sunt actorii care dau viaţă complicatului trio.


Profesorul trăsnit şi clanul Klump
Profesorul trăsnit şi clanul Klump

23 şi 30 septembrie: Profesorul trăsnit (21.00) şi Profesorul trăsnit şi clanul Klump (21.00)

Eddie Murphy face unul dintre cele mai cunoscute şi mai amuzante roluri ale sale în comediile care au ca subiect aventurile profesorului Klump. În Profesorul trăsnit, el este savantul obez Sherman Klump, care inventează o substanţă pentru slăbit şi o testează pe el însuşi, devenind alter-ego-ul său slab şi arogant, Buddy Love. În partea a doua, actorul are o multiplă personalitate: este din nou profesorul Klump şi Buddy Love, dar şi întreg clanul Klump!

Foto: Diva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *