Festivaluri, Noutăți

Sony Pictures anunţă „Festivalul Mediului Înconjurător“

Sony Pictures Television Networks anunță Festivalul mediului înconjurător, Imaginează-ți asta!, festival ce premiază poveștile care dau speranță și arată evoluția felului în care putem proteja mai mult Planeta.

Imaginează-ți asta! promovează grija pentru natură printr-o competiție internațională de clipuri video, cu durata între 30 de secunde și 7 minute.

Competiția se desfășoară în etape, în rețeaua SPT la nivel global. Premiul cel mare, în valoare de 5.000 de dolari și produse Sony 4K, va fi desemnat la studiourile Sony Pictures din Los Angeles, în timpul unui eveniment special, în această toamnă.

Festivalul are ca scop răspândirea de povești inspiraționale, mai mici sau mari, care pun în prim plan acțiuni sau obiceiuri ce pot duce la o lume mai echilibrată, mai sănătoasă pentru generațiile viitoare. Opt regiuni globale intră în concurs, acceptând înscrieri din țările alocate fiecăreia dintre acestea, cu un juriu format din experți și instituții relevante pentru tematica evenimentului.

Perioada de concurs este cuprinsă între 1 august – 28 august 2016. Găsiţi mai multe detalii pe site-ul AXN, la adresa www.axn.ro/imagineazatiasta!

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *