Animaţie, Filme pentru copii

Ralph Strică-Tot revine pe marele ecran în 2018 (actualizat)

Producția celei de-a doua părți a animației Ralph Strică-Tot a început, iar premiera va avea loc pe 9 martie în noiembrie, 2018. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a Studiourilor de animație Walt Disney.

În noul film, Ralph nu va mai migra dintr-un joc video în altul, ci se va aventura în lumea internetului. În prima parte (2012), eroul este plictisit să fie personajul negativ din jocul Felix Repară-Tot, să trăiască singur într-o groapă de gunoi și să fie exclus de „drăgușeni“ (personajele bune). Decide să câștige o medalie pentru pentru a fi admirat de cei din jur și pentru a dormi și el la mansardă.

Ca să-și atingă scopul, Ralph trebuie să-și părăsească jocul și să intre în altul. Ajunge mai întâi în Hero’s Duty, unde câștigă medalia, dar pe care o pierde în Sugar Rush. Aici o întâlnește pe Vanilina, un soi de dublură a lui, în varianta mai mică, alături de care continuă călătoria în universul jocurilor cu la fel de mult haz.

Cea de-a doua parte a animației este coregizată de Rich Moore (care a regizat și originalul) și Phil Johnston, care l-a ajutat pe Moore la scrierea scenariului atât pentru Ralph Strică-Tot, cât și pentru Zootopia. Actorul John C. Reilly (vocea lui Ralph) este cel care a făcut anunțul pe Facebook. John C. Reilly a glumit pe seama faptului că, în ultimii ani, a tot pomenit de acest proiect în presă.

Ralph rupe netu' (Ralph Strica-Tot 2)
Ralph rupe netu’ (Ralph Strica-Tot 2)

„De data asta, Ralph face ravagii pe net, așa cum numai el știe s-o facă. Revin și personajele pe care le-am iubit atât de mult în prima parte și suntem foarte entuziasmați să lucrăm din nou cu ele. Revin, de asemenea, și actorii care le-au dat voce“, a spus actorul. În pofida declarației sale, Reilly și Sarah Silverman sunt singurii care și-au anunțat oficial participarea la noul proiect.

„Lumea internetului a fost locul perfect în care i-am putut plasa pe Ralph și Vanilina“, a adăugat Johnston. „Scopul și dimensiunea acestui univers sunt atât de vaste și oferă posibilități infinite pentru o comedie“, a completat scenaristul.

Iar dacă vă întrebați cum vor împăca personajele jocurile video vechi cu internetul, Moore a venit cu un răspuns și pentru această curiozitate: „Încercăm să găsim un echilibru între referințele la jocurile vechi și sentimentul că aparții unei lumi noi, cu jocuri noi și cu tot ce presupune internetului“.

În urma anunțului, premiera animației Gigantic (ecranizarea după Jack și vrejul de fasole) a fost mutată pe 21 noiembrie 2018.

Sursa: io9.gizmodo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *