Noutăți

Concurs: DINFILME.ro şi Freeman Entertainment te invită la film!

Răspunde la întrebarea din CONCURS şi poţi câştiga una din cele două invitaţii duble la filmul „Legenda lui Tarzan“, valabile în perioada cuprinsă între 15 și 24 iulie.


Era considerat o fantomă, un spirit al naturii. Nici un om nu a început cu mai puţin. Crescut în sălbăticie, a înţeles profund natura şi a reuşit să o stăpânească. Nu e un om obişnuit. De ani întregi, în civilizaţie, răspunde la numele John Clayton III, Lord of Greystoke. Însă, când e nevoit să se întoarca în junglă pentru a salva tot ceea ce iubeşte, redevine Tarzan.

CONCURS
În rolul lui Jane, iubita soţie a lui Tarzan – John Clayton III, Lord of Greystoke, joacă actriţa care a devenit celebră odată cu rolul din „Lupul de pe Wall Street“ şi care o va interpreta pe Harley Quinn în multaşteptatul „Suicide Squad“. Care este numele ei?

  1. Megan Fox
  2. Margot Robbie
  3. Emma Stone

Din 8 iulie, trăieşte alături de Tarzan şi Jane o aventură epică într-un film eveniment: „Legenda lui Tarzan“, cu Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Samuel L. Jackson şi Christoph Waltz. Mergi la cinema pentru o experienţă intensă: acţiune, dragoste, umor, peisaje fantastice, efecte incredibile şi o poveste cu totul nouă. „Legenda lui Tarzan“, din 8 iulie în 3D, Dolby Atmos, 4Dx si IMAX 3D.

REGULAMENT
Perioadă concurs: 8 iulie – 13 iulie (inclusiv)
Concursul se încheie la: 13 iulie, ora 23:59
Răspunsurile la întrebare vor fi date, în comentarii, pe site-ul dinfilme.ro, în pagina concursului.
Pentru a oferi şanse egale tuturor participanţilor, nu vor fi aprobate răspunsurile multiple trimise de la acelaşi IP şi/sau de la aceeaşi adresă de email.
Câştigătorii vor fi desemnaţi în urma tragerii la sorţi pe site-ul randomnumberpicker.com.
Anunţarea câştigătorilor se face pe 14 iulie, pe pagina de Facebook DIN FILME.

NOTĂ! Invitaţia este valabilă la Cine Globe – Auchan Titan (București), de vineri, 15 iulie, până duminică, 24 iulie (inclusiv). Câştigătorii anunţaţi pe pagina de Facebook dinfilme.ro pot merge la film cu buletinul şi mailul de confirmare pe care îl vor primi (printat sau pe telefon), care conţine perioada de valabilitate a invitaţiei.

Partenerii concursului: Freeman Entertainment şi Revista Copii şi Părinţi.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

16 comentarii pentru “Concurs: DINFILME.ro şi Freeman Entertainment te invită la film!

Secţiunea de comentarii a fost închisă.