Filme, Noutăți

„Dublu“ are, pe 5 iulie, premiera internaţională

Lungmetrajul de debut al tinerei regizoare Catrinel Dănăiață se va vedea în luna iulie şi în Cehia, în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Karlovy Vary, ediţia 51.

Festivalul Internațional de Film de la Karlovy Vary, ediţia 51, se desfăşoară între 1 şi 9 iulie. „Dublu“ a fost inclus în competiția „East of the West“, secțiune dedicată regizorilor aflați la primul sau al doilea film. În cadrul competiției sunt selectate producții din Europa Centrală și de Est, Balcani, Grecia, Turcia, dar și din țări ale fostului bloc sovietic.

Citeşte şi: Catrinel Dănăiaţă, despre primul ei lungmetraj: „Acest film este copilul meu“

Premiera internațională este programată pe 5 iulie, ora locală 16.00, la Karlovy Vary Municipal Theatre. Evenimentul va avea loc în prezența actorilor Maria Dinulescu și Dorian Boguță, a regizoarei Catrinel Dănăiață, directorului de imagine Pătru Păunescu, producătorului Gabi Antal, dar și a membrilor din echipa de producție a filmului.

Vezi şi: Bogdan Dumitrache, despre rolul lui din „Dublu“: „E unul din personajele mele preferate“

Participarea românească de la Karlovy Vary este susținută de Centrul Național al Cinematografiei și Institutul Cultural Român.

Găseşte aici cronica filmului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *