Filme, Noutăți

„Chuck Norris versus comunism“, disponibil fără abonament pe HBO GO

După Toto și surorile lui (r. Alexander Nanău) și Rețeaua (r. Claudiu Mitcu), HBO GO continuă șirul documentarelor care pot fi vizionate fără abonament, cu producția Chuck Norris versus comunism.

Începând de astăzi, 22 iunie, documentarul regizat de Ilinca Călugăreanu și co-produs de HBO Europe, este disponibil fără abonament pe HBO GO timp de o lună.

Filmul spune povestea Irinei Margareta Nistor, a cărei voce pătrunzătoare și marcantă a inspirat o țară întreagă. În România anilor ‘80, mii de filme din Occident au trecut dincolo de Cortina Roșie și au deschis o fereastră către lumea liberă pentru cei care au îndrăznit să privească mai departe.

Secvenţă din „Chuck Norris versus comunism“
Secvenţă din „Chuck Norris versus comunism“

La mijlocul anilor ‘80, filme de la Hollywood au fost introduse ilegal în țară, printr-o operațiune bine pusă la punct care s-a lărgit tot mai mult, ajungând în casele a milioane de români. Poveștile curajoase cu actori de acțiune, ca Chuck Norris și Jean-Claude Van Damme, au captivat imaginația fiecărui copil, iar timbrul vocii Irinei Margareta Nistor a rămas memorabil.

Documentarul poate fi urmărit aici.

Foto: HBO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *