Noutăți

Shakespeare pe marele ecran

Anul acesta se împlinesc 400 de ani de la moartea lui William Shakespeare, ocazie cu care Grand Cinema & More susține o nouă proiecție-eveniment pentru a celebra geniul pieselor sale. Înregistrarea de două ore a spectacolului-tribut „Shakespeare Live!“ din Stratford-upon-Avon va putea fi urmărită pe 24 aprilie, începând cu ora 17:00.

„Shakespeare Live!“ este o desfășurare unică de forțe, menită să aducă un tribut celui ce este considerat cel mai mare dramaturg și povestitor al tuturor timpurilor. Spectacolul, găzduit de David Tennant, este gândit ca un colaj reunind cele mai bune scene de teatru scrise vreodată, fragmente muzicale, momente de dans și de comedie, în interpretarea celor mai buni actori ai Royal Shakespeare Theatre. Susținut de Royal Shakespeare Company, locul ales pentru desfășurare este Stratford-upon-Avon, orașul natal al lui William Shakespeare.

Din distribuție fac parte nume celebre precum: Dame Judi Dench, Sir Ian McKellen, Joseph Fiennes, dar și membri ai English National Opera și Birmingham Royal Ballet.
„Odată cu transformarea cinematografului într-un loc alternativ dedicat evenimentelor, publicul nostru s-a extins și el. Acum putem aduce în sălile noastre proiecții dedicate în egală măsură împătimiților de teatru, muzică, dans și, de ce nu, literatură, oferindu-le experiențe complete de sunet și imagine. Pentru noi, fiecare spectacol vine ca o confirmare a faptului că aceasta este dimensiunea prin care continuăm să comunicăm cu cei care ne pășesc pragul”, a declarat Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Biletele, dar și informații suplimentare despre spectacol sunt disponibile pe http://grandentertainment.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *