Noutăți, Seriale

Sezonul 3 din „Fear the Walking Dead“ debutează în 2017!

La câteva zile după premiera sezonului doi, AMC Global a anunțat debutul celui de-al treilea sezon. Va avea loc în 2017, simultan cu premiera de pe AMC SUA.

Serialul plasat în zorii apocalipsei zombie a fost reînnoit cu 16 episoade pentru sezonul trei. Al doilea sezon a debutat pe AMC Global în peste 125 de țări simultan cu premiera din 10 aprilie de pe AMC SUA, respectiv 11 aprilie în fusul orar al Europei Centrale.

LG Days cu reduceri de până la 100 € la telefoane. Oferte speciale de la Orange.

Pe măsură ce continuăm să construim brandul AMC și să ne creștem audiența la nivel global, dorim să continuăm să le oferim fanilor lumea stranie și captivantă adusă la viață de creatorii serialului, Dave Erickson și Robert Kirkman, împreună cu echipa lor talentată și creativă. (Harold Gronenthal, vicepreședinte executiv al departamentului de Programe și Operațiuni, AMC/Sundance Channel Global.)

 

Serialul-pereche al The Walking Dead, poziționat pe primul loc în ultimii 4 ani în televiziunea din SUA, în topul preferințelor telespectatorilor cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, îi are ca producători executivi pe Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert și David Erickson. Din distribuție fac parte Kim Dickens (Madison), Cliff Curtis (Travis), Frank Dillane (Nick), Alycia Debnam-Carey (Alicia), Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason (Ofelia), Lorenzo James Henrie (Chris) și Colman Domingo (Strand).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *