Noutăți, Seriale

Despre „Games of Thrones“, cu Andy Greenwald și Chris Ryan

Noua producție HBO, Despre Urzeala tronurilor/After the Thrones, va fi difuzată la HBO în fiecare miercuri și va fi disponibilă și pe HBO GO.

Emisiunea, prezentată de Andy Greenwald și Chris Ryan, îl are producător executiv pe Bill Simmons și oferă o perspectivă amuzantă asupra detaliilor observate în cele mai recente episoade din Urzeala tronurilor. Andy Greenwald și Chris Ryan vor împărțăși cu fanii tot ce trebuie să știe despre Westeros și nu numai.

Despre-Urzeala-tronurilor-(1)-compressor

Fiecare ediție va diseca evenimentele din cel mai recent episod al serialului, în timp ce explorează politicile complicate și istoria poveștii epice despre duplicitate și trădare, nobilime și onoare, cuceriri și triumfuri. Combinând clipuri din episoadele recente cu opinii și prevestiri absurde, producția este rețeta perfectă post-Urzeala tronurilor pentru admiratorii dornici de informații amuzante și proaspete despre serialul preferat.

Două bilete la preț de unul, miercurea, la orice film, în cinematografele partenere Orange.

Despre Urzeala tronurilor va fi difuzată din 27 aprilie, pe HBO, în fiecare miercuri, după reluarea episodului din Urzeala tronurilor și va fi disponibilă pe HBO GO de marți, 26 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *